ΑΦΙΣΕΣ

«e-co-foot – Ecological Footprint Training» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 12:29

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διάδοσης αποτελεσμάτων (Multiplier event) του προγράμματος Erasmus+, με τίτλο: «e-co-foot– Ecological Footprint Training.

 

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

Στις 14 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διάδοσης αποτελεσμάτων (Multiplier event) του προγράμματος Erasmus+, με τίτλο: «e-co-foot– Ecological Footprint Training» με κωδικό «2017-1-AT01-KA201-035037», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης ΚΑ201 (Στρατηγικές Συμπράξεις που υποστηρίζουν την καινοτομία στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης). Την εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΠΕ Περτουλίου – Τρικκαίων που συμμετέχει στο πρόγραμμα ως εταίρος. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης: akaryon (Αυστρία) - Συντονιστής, Plattform Footprint (Αυστρία), Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd (Ουγγαρία), Colegiul Vasile Lovinescu (Ρουμανία). Η υλοποίησή του ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2017 και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2020.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με το Οικολογικό Αποτύπωμα, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος. Επίσης παρουσιάστηκε η σελίδα του προγράμματος όπου κάποιος μπορεί να βρει και να κατεβάσει το παραπάνω υλικό, να δει και να τρέξει το καινοτόμο εργαλείο «Υπολογιστής Οικολογικού Αποτυπώματος» καθώς και τα μαθήματα e-learning.

Την ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων παρακολούθησαν πολλοί εκπαιδευτικοί και ενδιαφερόμενοι πολίτες της περιφέρειας Θεσσαλίας. Ακολούθησε συζήτηση και το πρόγραμμα έκλεισε με ελαφρύ γεύμα.

Project 2017-1-AT01-KA201-035037, e-co-foot

This project has been funded with support from the European Commission.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute

an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 

 
logoKPE_NEW

Ακολουθήστε μας στο Facebook